Velkommen til BOHOyoga

Inden jeg sådan rigtig kommer igang med denne blog, vil jeg bare lige tage et øjeblik for at sige TAK. Tak, fordi du overhovedet er kigget forbi i dette mit lille hjørne af det store internet. Jeg er oprigtigt glad for, at du er her!

Det er ikke første gang, at jeg blogger. Jeg har blogget i seks år på min gamle hjemmeside From Yoga With Love. Men det føles alligevel som om, at jeg bevæger mig ind på et nyt territorie. Jeg startede From Yoga With Love, da jeg tog min første yogauddannelse i 2012, som et sted, hvor jeg kunne dokumentere min yogarejse og dele alt yogarelateret. Men meget er sket siden da. From Yoga With Love bloggen gik hurtigt fra at være en fritidsbeskæftigelse til en virksomhed. Seks år, en Jivamukti Yoga Teacher Training, en gravidyogauddannelse, to børn og en masse erfaring og oplevelser rigere er tiden moden for, at jeg skal noget nyt. Noget mere.

Der er stadig masser af yoga i mit liv. Meget yoga. Men jeg har erfaret, at yoga er et redskab for mig til at række ud i og ind i verden. Et redskab til at sprede de budskaber, som ligger mit hjerte så nært, og som er en integreret del af mit liv.

Yoga (asana/stillingerne/praksisserne) er med andre ord midlet til formidling. Yoga (forening/enlightenment) er målet. Yoga er forening gennem et integreret og helstøbt liv, hvor der er overensstemmelse mellem intention og handling. Det er det i hvert fald for mig. Og det vil jeg gerne dele med dig.

På denne blog vil du kunne finde alt fra nærende veganske opskrifter, yoga og DIY opskrifter til bæredygtighed, minimalisme og intentionel livsstil. Intentionen er at give dig redskaberne til at leve et liv med minimal impact på vores fælles hjem, vores jordklode, gennem inspirerende, provokerende og håndgribelige blogindlæg. Håbet er et fællesskab af ligesindede.

Jeg glæder mig til at lære dig at kende. Jeg er nysgerrig: Hvordan endte du her på denne blog? Og hvad interesserer dig lige nu? Er der noget, du især gerne vil læse om? Skriv en kommentar nedenunder og lad os få gang i en god dialog.

xx Tine

yoga_mediation.jpg
Tine KotzéComment