Smoothie med kakifrugt og appelsin

Imorges lavede jeg en super lækker smoohie med kakifrugt og appelsin. Jeg har aldrig før brugt en kakifrugt i en smoothie, og resultatet var så godt, at jeg bare må dele det med jer. Smoothien er sød, cremet og frisk, og så tager den ingen tid at lave.

Kakifrugt kendes også sharonfrugt, men så vidt jeg har kunne læse mig til, så er Kaki navnet for selve træet og frugten, og Sharon er en specifik sort af kaki. Frugten kan spises som den er - også skindet. Den er moden, når den er orange og lidt blød men stadig fast, og den smager sødt og som en blanding af figen, abrikos og fersken.

Kakifrugten indeholder a-vitaminet betacaroten, e-vitamin og kalium, og sammen med appelsinen er den her smoothie også fyldt med c-vitamin.

Opskriften er til én person, men du kan selvfølgelig bare gange den op, hvis du gerne vil lave til flere.

Smoothie med kakifrugt og appelsin

1 person

Sådan gør du

Pres appelsinerne eller brug en slow juicer for at få saften ud. Kom alle ingredienserne i en høj-hastighedsblender, blend og hæld op i et stort glas. Drik med det samme.

Ingredienser

1 frossen banan

2 kakifrugter

Juice af tre appelsiner


Smoothie med kakifrugt og appelsin