April mål og intentioner

April mål og intentioner

I starten af marts delte jeg mine mål og intentioner for marts med jer. Jeg skriver selvfølgelig mine mål og intentioner ned selv og reflekterer over min proces i de projekter, jeg har igang, men jeg synes egentligt, at det er meget hyggeligt at dele med jer også.

Når jeg ser tilbage på marts, som altså endnu ikke helt er slut, så har det været en marts med en masse dejlige oplevelser. I starten af marts tog jeg igen til Randers for at undervise en Jivamukti Yoga workshop. Vi har planer om flere workshops til efteråret i Lisa Errebos smukke, lyse yoga shala. Du kan skrive dig op til min nyhedsmail, hvis du vil have besked om kommende workshops.

Desværre stak sygdom (først hos min mindste datter og så hos mig) en stopper for mine ambitioner om at praktisere yoga hver dag. Vi er ramt af en god gedigen omgang forkølelse med snot, feber og hoste, og så er det ikke ligefrem pincha mayurasana, der står øverst på dagens aktiviteter.

Til gengæld så har nogle dage i sommerhus givet mulighed for ikke bare at læse én men hele to bøger i den her måned, og jeg har fået taget hul på min KonMari declutter! Jeg tænker, at jeg deler lidt af processen på Instagram, hvis du har lyst til at følge med derovre. Jeg har også planer om et blogindlæg omkring minimal og bæredygtig garderobe.

Som jeg skrev i ovenfornævnte blogindlæg, så laver jeg kvartalsmål. Skiftet fra marts til april har derfor givet mig mulighed for at evaluere på kvartalsmålene for første kvartal og sætte nye kvartalsmål for andet kvartal.

I april er mine mål og intentioner derfor at

… få en håndaflæsning. Og det skal jeg faktisk allerede på mandag. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal tænke om det, andet end at det er én af de ting, man bare skal prøve.

… starte en gratitude journal. Jeg har for længst gjort det til en vane at opliste de ting, jeg er taknemmelig for både morgen og aften, men jeg kunne godt tænke mig at samle det på skrift ét sted og arbejde mere intentionelt med det.

… afvikle From Yoga With Love fuldstændigt. Det ville bare være rigtigt dejligt at få ensrettet SoMe, så det bliver nemmere at finde rundt i - både for mig og jer.

… arbejde med indhold og sider til bohoyoga.dk. Og så skal jeg have fundet en fotograf til at tage nogle billeder.

… få fokus tilbage på mit hemmelige projekt. Det har virkelig været på back-burner her i marts. Der skal mit fokus tilbage på i april, så jeg (forhåbentlig) snart kan afsløre den næste lille brik.

… undervise fire Jivamukti Open Classes. Hvoraf den ene helt ekstraordinært er en lørdag! Jeg glæder mig til at dykke ned i og dele næste måneds Focus of the Month med jer på klasserne. Du kan se alle klasserne og tilmelde dig her.

… skrue op for antallet af blogindlæg. Jeg vil nemlig gerne kunne give dig et i løbet af ugen og et i weekenden. Jeg har startet en ayurvedaføljeton, hvor der i løbet af foråret vil komme flere blogindlæg om ayurveda. Lad mig endelig vide, hvis der er noget særligt, du gerne vil vide mere om, så skal jeg tage det med.

Privat kommer april helt sikkert til at være præget af både familiebesøg fra det store udland og påske. Og så håber jeg, at der kommer nogle dage, hvor vi kan komme i haven og begynde at gøre haven klar til alt det, der gerne skal spire frem i jorden i løbet af de mange måneder. Der står allerede tomater, chili, løg og sommerblomster til forspiring i vindueskarmene.

Måske I også har lyst til at dele jeres mål og intentioner for april? Har du planer i påsken med masser af afslapning, eller skal du bruge de ekstra fridage på at få nogle af dine purpose projects skudt af sted? Del endelig dine planer i kommentarfeltet eller på Instagram - husk at tag mig, så jeg kan læse med.