Intuitive Moon miniworkshop

Intuitive Moon miniworkshop

I dag vil jeg gerne dele noget, som jeg har arbejdet på at finde formatet på i et stykke tid. Det virker som det helt rigtige tidspunkt at dele det nu. Under denne måneds fuldmåne. For det er netop det, som fuldmånen giver mulighed for, ja nærmest opfordrer til. At dele. Dele ens gaver med ens omverden.

Så her er den. Min Intuitive Moon miniworkshop.

Jeg har lagt så mange tanker i denne workshop. Omkring indhold, stemning, niveau, hvad jeg vil dele, hvordan jeg vil dele. Og ikke mindst hvordan jeg kan sammensætte de enkelte elementer, så det ikke bare bliver en teoretisk workshop med alt for lidt praksis i form af yogapraksisser og reflektionsøvelser. Eller alt for meget praksis og ikke nok viden at tage med sig hjem.

Jeg tror på, at jeg har fundet den rigtige balance. En balance, hvor du får erfaring med at integrere teori og praksis under min guidning på workshoppen, men også føler dig rustet til at tage det med dig videre i livet og bruge det som en del af din egen daglige praksis.

Du kan læse hele beskrivelsen og tilmelde dig her.

Det er første gang, at jeg afholder den her slags workshop, og jeg har derfor også besluttet at gøre den short and sweet. Jeg har valgt at afholde den på næste fuldmåne i maj - den 18. maj kl. 10-12. Så du kan starte weekenden på en skøn måde og måske tage en kop chai i en park bagefter i solen, hvor du lader reflektionerne og erfaringerne fra workshoppen bundfælde sig. Eller måske skal du videre til tante Odas 90 års fødselsdag eller lege med børnene? Så er der også tid til det.

Prisen er derfor også en introduktionspris. Jeg er endnu ikke sikker på, om workshoppen bliver en one of a kind - eller om jeg tager den over i et digitalt format efterfølgende. Vil du være sikker på at opleve den LIVE, så er det derfor nu, du skal tilmelde dig.

Du tilmelder dig ganske enkelt ved at sende mig en mail, overføre 225 kr. til Mobile Pay 57696 og sætte et stort kryds i kalenderen lørdag den 18. maj kl. 10-12. Jeg sørger for resten.

Hvis du har nogle spørgsmål, så kan du enten sende mig en mail eller skrive i kommentarfeltet nedenunder.