Maj mål og intentioner

Maj mål og intentioner

I slutningen af april følte jeg faktisk ikke, at jeg havde nået så langt med mine mål og intentioner for april. Men så skal jeg lige love for, at der skete ting og sager de sidste to dage i april. Og faktisk stadigvæk. I sådan en grad, at jeg har måtte prioritere hårdt, hvor jeg ligger min energi og mit fokus.

Derfor har der også været lidt stille her på bloggen. Men nu hvor maj måned er godt i gang, så må jeg hellere få lavet en opdatering. Både på hvordan det så gik i april, men også hvad mine planer er for maj.

April status

April handlede for mig om at skære ind til benet og kompromisløst gå efter at skabe mig det arbejdsliv og familieliv, som jeg ønsker. Jeg har jo valgt at sige STORT JA til at være hjemmegående med min yngste datter, og samtidig er jeg en brændende iværksætter med en alt for aktiv popcornhjerne.

Jeg har et purpose project. Det er et projekt, der har rumsteret fra før min yngste datter blev født. Og for at det ikke konstant bliver nedprioroteret i den daglige trommerum, så valgte jeg at stoppe mine ugentlige klasser for at frigive tid til at arbejde på det.

Og akkurat som jeg havde afholdt min sidste Jivamukti Open Class i april, så begyndte der at ske ting.

Jeg er en stor tilhænger af Law of Attraction. Og jeg tror på, at det vi beder om og fouserer vores energi på, det lykkedes. Men det er vist et emne til et helt andet slags blogindlæg. Lad mig gerne vide i kommentarfeltet, hvis du vil vide mere om Law of Attraction.

I april fik jeg også sat kryds ved den famøse håndlæsning. Jeg gik egentlig ind til det med en “det skal prøves en gang i livet” attitude. Men jeg må indrømme, at jeg var både rørt og overvældet over de ting, som hun fortalte mig. Det er nok ikke sidste gang, jeg tager til en håndlæsning.

Der er selvfølgelig en masse små uafsluttede projekter, som jeg ikke fik skovlen under i april. Men vigtigst af alt, så gav april mig overblik og fokus tilbage på de store linjer i mit liv.

Maj mål og intentioner

Starten af maj har været farvet af slutningen af april, så maj kommer til at byde på:

En tur til Berlin. Business and pleasure. Åbenbart temaet i mit liv. Jeg slår to fluer med et smæk og tager familien med til Berlin, hvor jeg skal deltage på Jivamukti Tribe Gathering, nyde min skønne familie, besøge en masse legepladser, markeder og spise en masse lækker vegansk mad.

Afholde Intuitive Moon miniworkshop. Den 18. maj er det fuldmåne, så der har jeg valgt at afholde en workshop om at arbejde intuitivt med månen og sætte intentioner. Du kan læse mere om workshoppen i dette blogindlæg og her.

Skrive workshopbeskrivelser. Jeg er lidt bagud med nogle workshopbeskrivelser - så de skal altså rykkes på. Til juni skal jeg nemlig både afholde en gravidyogaworkshop den 22. juni og undervise på Aarhus Yogafestival. Efter sommerferien tager jeg et smut til Odense. Du kan skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvis du vil have besked, når de er klar.

Mødes til chai (gerne på den nyåbnede veganske Café Elmely) med to kvinder, der inspirerer mig. Jeg vil vildt gerne udvide mit netværk af seje kvinder, som arbejder med yoga, bæredygtighed og intentionel livsstil (and all that jazz). Det holder mig simpelthen ved ilden at møde andre kvinder med en brændende passion.

Arbejde videre med mit Purpose Project. Alt skal åbenbart ske på samme tid. I hvert fald skal jeg arbejde mig igennem en helt masse Excel ark, mens jeg er i Berlin.

Fortsætte mit KonMari projekt. Vi er nået igennem de tre første katgorier: Tøj, bøger og papir. Og mit hjem og mit hoved føles allerede meget lettere. Det er virkelig skønt at få taget hul på processen. Jeg har genoplivet min secondhand_yoga konto på Instagram, hvor jeg har sat noget yogatøj og bøger til salg, og så har jeg også lige nu en reol hos Lille Nor med børnetøj og -ting. Jeg er altså bare virkelig vild med genbrug, og at ting og sager kan få nyt liv hos andre.

Finde en ny (ayurvedisk) massør). Min hidtidige go-to ayurvediske massør er stoppet. Så jeg mangler en jeg kan komme hos og få massage. Så hvis du kender en god massør (gerne ayurvedisk, men ikke nødvendigt), så del gerne i kommentarfeltet.

Der er selvfølgelig en helt masse små opgaver, som også ligger på mit bord i maj. Blandt andet vil jeg gerne arbejde med både indholdet og strukturen her på siden. Nye billeder ville også virkelig pynte. Men jeg fokuserer lige på de store linjer for nu.

Har du nogle spændende planer for maj? Lad mig endelig vide, hvad du fokuserer på lige nu, og hvad der hjælper dig med at holde fokus.