Boho Yoga Studio

Studsgade 40, st. tv. 8000 Aarhus C

Boho Yoga Studio er en urban yogaoase i det charmerende Latinerkvarter i Aarhus.  Du finder Boho Yoga Studio i den rolige ende af Studsgade men stadig tæt på byens pulserende liv og fortovscafeer.

Leave your shoes and your ego at the door.

I vores receptionsområde kan du tage en kop the, læse en bog eller blad eller snakke med andre yogier, mens du sidder i vores store vindueskarm, som vi har fyldt med puder syet af genbrugsstof.

Genbrug og bæredygtighed er en rød tråd igennem hele Boho Yoga Studio, hvor interiøret er fundet secondhand, og yogaudstyret er købt med fokus på bæredygtighed og økologi.

I vores omklædning kan du lægge tasker og tøj og fylde vand på din drikkedunk i det lille the-køkken. Toilettet ligger et par skidt igennem gården og kan både tilgås fra opgangen eller igennem yoga shalaen, som har en dør ud til den hyggelige baggård.

Vores yoga shala er lys og imødekommende med et stort sprosset vinduesparti. Indretningen af shalaen er holdt enkel og lys og kun suppleret med levende planter for at give dig de bedste betingelser for din yoga praksis.

I vores yoga shala har vi yogamåtter og bolsters, korkblokke, bælter og tæpper til fri afbenyttelse til din yoga praksis, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget, hvis du foretrækker det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.