Fuldmåne cacaoceremoni

fuldmåne cacaoceremoni

Kom med til en hyggelig eftermiddag med kakao, yoga og intentionssætning, når Pernille Villumsen byder indenfor til Fuldmåne cacaoceremoni d. 14. september k. 13-16.30.

Fuldmånen er en oplagt tid at mærke efter og give slip på tanker, følelser og handlemønstre, som vi måske har båret på for længe. På workshoppen kommer du til at drikke rå kakao fra junglen i Costa Rica og kombinere det med en yin/yang yogapraksis. Intentionen med eventet er at skabe et rum, hvor du kan mærke efter, trække vejret og skabe plads i krop og sind.

Workshoppen indledes med en cacaoceremoni og intentionssætning. Herefter guider Pernille dig igennem et yang-flow med dynamiske bevægelser, hvor energien fra kakaoen kombineres med de forskellige yogastillinger på holistisk vis. Efterhånden glider yogastillinger ind i et mere roligt yin-flow i mere passive stillinger, hvor intentionen er at gå dybere ind i krop og sind. Workshoppen afrundes med en guidet meditation, inden ceremonien lukkes i fællesskab.

Om cacaoceremonier

Kakaoplanten gror i Central- og Sydamerika, og er blevet brugt i ceremonier i flere årtusinder af Mayaerne og Aztekerne på grund af de enestående effekter, kakaoen har på krop og sind. Når man drikker kakao siges det, at man kan have følelsen af at blive gladere, mere energisk og i bedre kontakt med sig selv.  

Pernille Villumsen.jpg

Om Pernille Villumsen

Pernille er certificeret RYT500 underviser i Hatha og Ashtanga fra Indien, RYT100 i Yoga Coaching, samt RYT100 i Yin/Restorativ Yoga fra Yandara Yoga institute i Mexico. Pernille er dybt fascineret af, hvilken effekt yoga har på sindet, og er med til at skabe balance i krop, sind og hverdag. Det er hendes største intention at dele dette gennem hendes undervisning.

Praktisk information

Tid & Sted

14. september kl. 13-16.30

Boho Yoga Studio
Studsgade 40 st tv
8000 Aarhus C

Der er yogamåtter og props til rådighed, men du må selvfølgelig gerne medbringe dit eget.

Døren åbner 20 minutter før workshoppen starter. Kom i god tid.

pris og tilmelding

295 kr.

For at deltage på workshoppen skal du oprette en profil i Mind Body OG betale for din deltagelse til Mobile Pay 57696 eller ved bankoverførsel til 3409 11705324.

Andet

Mød omklædt i yogatøj.

Medbring gerne en notesbog eller dagbog og noget at skrive med.

Det er vigtigt, at du giver besked på hello@bohoyoga.dk, hvis du er gravid, ammer eller tager antidepressiv medicin.