In Class Private

Hvis du har en følelse af, at ligegyldigt hvor ofte du praktiserer, og hvor længe du har praktiseret, eller hvor meget du presser dig selv, så når du aldrig rigtig videre i din yogapraksis, så er en In Class Private (ICP) måske noget for dig.

En ICP er, når du har din egen personlige Jivamukti Yoga assistent med på den yogaklasse, du normalt deltager på. Din Jivamukti Yoga assistent assisterer kun dig igennem hele yogaklassen - om du sidder, står eller er i bevægelse - og sørger for, at du har alle props til rådighed samt cremes og lotions til at give dig den fulde Jivamukti Yoga oplevelse.

15 minutter før klassen starter, mødes vi for kort at tale sammen og forventningsafstemme. Din ICP starter, når du sætter dig på måtten og slutter efter sidste OM. En del af din ICP er en shavasana massage med lavendel lotion, som hovedsageligt vil koncentrere sig om hænder, skuldre/nakke og fødder.

Ofte er det psykologiske blokeringer, som afholder dig fra at komme videre i din praksis. Gennem den guidning og tillid, som etableres under en ICP, vil negative følelser og tanker forsvinde, selvtillid vokse og fysiske og mentale gennembrud ske. Du vil ikke blot opleve, at din praksis får en større dybde og bliver raffineret, men også at den subtile krop bevæges ind i allignment.

Det anbefales at få en ICP på en Jivamukti Yoga klasse - fx en Jivamukti Open Class eller en Jivamukti Spiritual Warrior. Andre oplagte muligheder og yogametoder, hvor ICP kan benyttes kan være Ashtanga Yoga og Vinyasa Yoga klasser. Under alle omstændigheder så skal der indhentes en godkendelse hos den pågældende underviser af klassen, som du ønsker en ICP på.

En ICP er unik for Jivamukti Yoga metoden og kan være ligeså terapeutisk som en fuld kropsmassage - måske den bedste yogaklasse du kan få.

Pris

500 kr. / timen