Intuitive moon miniworkshop

Bliv guidet igennem en groundende fuldmåne yogapraksis og få redskaberne til at arbejde intuitivt og intentionelt med månens faser i dit liv.

Kigger du nogensinde op på månen og mærker en uforklarlig samhørighed? Får du følelsen af, at der er nogle brikker, der falder på plads i dit indre, når du finder ud af, at det er fuldmåne? Eller føler du en spirende lyst til at skabe og én iderigdom, når det er nymåne? Så er denne intuitive moon miniworkshop for dig.

Igennem denne miniworkshop får du redskaberne til at arbejde intuitivt med månen og månens faser. Det er ikke en typisk teoretisk workshop, hvor du bliver fortalt, hvad månen gør ved dig. Det er snarere en workshop, hvor du mærker og tuner ind på, hvordan du kan bruge månen og månens faser til at arbejde intentionelt med dit liv og dit livsformål.

Denne workshop er til dig der, gerne vil:

  • lære om månens faser

  • arbejde intuitivt og intentionelt med månens faser

  • give dig selv en formiddag med selvpleje

  • reflektere over din livssituation og dit livsformål

Workshoppen indledes med en kort introduktion til månen og månens faser samt, hvorfor det kan være gavnligt at inddrage månen i dit liv. Herefter bliver du guidet igennem en groundende fuldmåne yogapraksis. Workshoppen afsluttes med pranayama (åndedrætsøvelse), meditation og en reflektionsøvelse. Der vil også være mulighed for at trække et månekort til videre refleksion efter workshoppens afslutning.

Da det er fuldmåne, den dag workshoppen afholdes, vil workshoppens yogapraksis og reflektion tage udgangspunkt i, hvordan man kan arbejde med fuldmånen.

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til Tine på hello@bohoyoga.dk

Tid & Sted

18. maj kl. 10-12

Adresse: Mejlgade 95 4. sal, 8000 Aarhus C

Døren åbner 20 minutter før klassen starter, og der vil være the og lidt snacks, inden workshoppen starter. Kom i god tid.

Pris og tilmelding

225 kr. / person

Tilmelding og betaling til Mobile Pay 57696 (erhverv), ved bankoverførsel til 3409 11705324 eller kontant. Anfør moon+navn ved betaling.

Ønsker du en kvittering på dit køb så sende en mail til hello@bohoyoga.dk

Workshoppen gennemføres ved minimum 5 tilmeldte - max 15 pladser. 

Praktisk

Workshoppen er åben for alle niveauer - selv for helt nybegyndere. Der arbejdes med en indadvendt og intuitiv yogapraksis, så der gives ikke hands-on assists.  

Medbring en notesbog og noget at skrive med. Hvis du har en særlig krystal eller en anden genstand, som betyder noget for dig, så må du gerne medbringe den.

Der er yogamåtter og props til rådighed, men du er også velkommen til at medbringe dit eget.