Jivamukti Open Class XL

XL står for x-tra lang. Denne Jivamukti Open Class er nemlig 2 timer i stedet for normalt 1,5 timer. Klassen indeholder alle elementerne fra en Jivamukti Open Class - og så lidt ekstra. Du får stadig både chanting og den spirituelle diskurs, de særlige Jivamukti solhilsener, stående stillinger og omvendte stillinger, dybe stræk, åndedrætsøvelser (pranayama) en lang afspænding og meditation. Klassen krydres med intentionssætning, opløftende, inspirerende musik og hands-on assists. På en XL klasse får du lidt x-tra ud af din praksis.

Klassen er åben for alle niveuaer, og der vil blive givet variationer til alle stillinger (asanas), så både begynderen og den øvede yogi vil kunne få noget ud af klassen. Klassen henvender sig både til dig som kender og elsker Jivamukti Yoga, og som gerne vil gå i dybden med din yogapraksis. Og til dig som gerne vil opleve en Jivamukti Yoga klasse for første gang og få en grundig indføring i metodens mange facetter.

I løbet af klassen vil du opleve flere forskellige yogametoder, som tilsammen vil give dig en følelse af en helstøbt og integreret yogapraksis. En Jivamukti Open Class XL indeholder de fem grundsøjler i Jivamukti Yoga: shastra (sanskrit/skrift), bhakti (hengivelse), ahimsa (ikke-vold), nada (musik) og dhyana (meditation). Glæd dig til en klasse som er fysisk udfordrende, intellektuelt stimulerende, mentalt inspirerende og spirituelt opløftende.

Om Tine Kotzé

Tine Kotzé er 300 timers certificeret Jivamukti Yoga underviser og stifter af Boho Yoga i Aarhus. På sine Jivamukti Yoga klasser ønsker Tine at skabe et rum, hvor den fysiske asana praksis ikke står alene. Undervisningen bærer præg af hendes dybe engagement indenfor sociale og politiske emner med fokus på menneskerettigheder, miljø og klima og veganisme. Igennem yoga ønsker hun at give den enkelte mulighed for at udforske de dybere lag i yoga, og føle sig empowered til at tage yoga med udenfor yogamåtten og gøre en forskel i verden omkring sig.

Dato og sted

22. juni kl. 10-12

Mejlgade 95, 4. sal, 8000 Aarhus C.

pris og tilmelding

175 kr. - før 225 kr. (spar 50 kr.)

350 kr. / 2 personer (tilmelding sammen) ny pris

150 kr (studierabat) ny pris

Tilmelding og betaling til Mobile Pay 57696 (erhverv), ved bankoverførsel til 3409 11705324 eller kontant. Anfør navn + XL ved betaling.

Praktisk

Når du ankommer, skal du gå ind igennem "hall'en", dreje til venstre og gå op af trapperne til 4. sal. Når du ankommer kan du stille dine sko og hænge overtøj i garderoben.


Der er yogamåtter, blokke, bælter og tæpper til rådighed, men du må gerne medbringe din egen yogamåtte, tæppe og evt. bælte og blokke.