team Boho

I Boho Yoga Studio bliver du budt velkommen af et imødekommende og smilende team af dygtige, passionerede og dedikerede undervisere.

Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af forskellige yogaformer og -metoder. Og selvfølgelig er vores undervisere fuldt certificerede og har stor integritet og viden indenfor den yogametode, de underviser.

Her kan du læse lidt om team Boho, men husk, at vores fokus er på at støtte dig og skabe et åbent fællesskab, hvor du kan udvikle dig selv og din yogapraksis.


Tine.jpg

Tine Kotzé

Tine Kotzé er grundlægger og ejer af Boho Yoga Studio. Foruden at være 300 timers certificeret Jivamukti Yoga lærer, så har hun også en Vinyasa Yoga, Gravid Yoga og Pilates -uddannelse.

Tine har også en cand. mag. i religionsvidenskab og antropologi. Efter at have arbejdet i nogle år med frivillige organisationer og udviklingsarbejde tog hun sin første yogauddannelse. Herefter fulgte en årrække, hvor hun studerede under fremtrædende internationale yogalærere.

Hvad der startede som en fysisk yoga praksis har nu for Tine udviklet sig til at være en praksis, der er en del af alle aspekter af hendes liv.

Kulminationen er Boho Yoga Studio. Det er Tines drøm at skabe et fællesskab for yogierne i Aarhus og en platform, hvorfra særligt Jivamukti Yoga kan vokse i Aarhus.

Tines undervisning kombinerer en energisk og legende yogapraksis med chanting og et opløftende soundtrack samtidig med, at hun opfordrer deltagerne til at udforske de subtile og dybere lag af yoga.

Hendes passion er at gøre yogafilosofi til en del af den moderne virkelighed, vi lever i, og igennem sin undervisning opmuntrer og opfordrer hun deltagerne til at tage yoga off the mat.

Tine underviser primært Jivamukti Yoga.

 
Pernille Villumsen.jpg

Pernille

Pernille er certificeret RYT500 underviser i Hatha og Ashtanga fra Indien, RYT100 i Yoga Coaching, samt RYT100 i Yin/Restorativ Yoga fra Yandara Yoga institute i Mexico. Pernille er dybt fascineret af, hvilken effekt yoga har på sindet, og er med til at skabe balance i krop, sind og hverdag. Det er hendes største intention at dele dette gennem hendes undervisning. Pernille underviser Yin, Restorativ, Yinyasa og Vinyasa Yoga.

 
Isabella-.jpg

Isabella Westh

Isabella Westh er 200 timers certificeret Ashtanga Yoga lærer fra Indien, 200 timers ceritificeret Vinyasa og Yin Yoga lærer fra Bali, 200 timers certificeret Strala Yoga lærer fra Amsterdam og har kurser indenfor Personlig Træning og Shiatsu Massage.

Isabellas bevægelsespraksis startede i kampsportens verden, og hun har derfra bevæget sig over til yogaen for mere udfordring, kropslig indsigt og mental balance.

Isabella er en yogalærer, der går op i de indiske traditioner, men som altid vil skabe plads til alle individer på yogamåtten. Der skal altid være plads til alle - og alle niveauer! Ved siden af yogaen læser Isabella Jura på Aarhus Universitet.

Isabella underviser Meditation Monday og Ashtanga Yoga.

 
Anna Frida.jpg

Anna Frida

Anna Frida er uddannet fra Trimurti Yoga i Indien inden for blandt andet hatha, vinyasa og gravidyoga. For Anna Frida er yoga ikke kun det, der sker på måtten, men en tilgang til livet. Hendes undervisning bærer præg af nysgerrighed, eftertænksomhed og åbenhed. Det handler ikke om at kunne nå sine tæer eller stå på hovedet, men om at turde gå på opdagelse i sig selv. Anna Frida underviser Vinyasa Yoga og Barselyoga.

 
Maria Vase.jpg

Maria

Maria blev uddanet pilatesinstruktør, og har undervist i pilates siden 2011. Og har hun også undervist i gymnastik i mange år. Igennem sin undervisning ønsker Maria at give den enkelte deltager en bedre kropsforståelse. Hun arbejder ud fra den forudsætning, at øvelserne kan tilpasses forskellige niveauer, da kroppens bevægelighed og styrke ofte varierer fra muskel til muskel, led til led og person til person. Det gælder ikke om at mestre en øvelse til perfektion, men gennem gentagelser at opnå tryghed, så man føler sig klar til at udfordre sig selv yderligere. Maria underviser Pilates i flow.

 

English teachers

Diana.jpg

Diana Poulsen

Diana is a certified yoga teacher & Ayurveda therapist from India, Mindfulness instructor from Denmark and Reiki healer from UK.

She blends her training and experience in various coaching and harmonizing energy methods in yoga training as a transformative practice for increased self-awareness, vitality, balance, physical, mental and emotional resilience.

Her yoga style is a blend of Kundalini, Sivananda and Satyananda yoga styles & Mindfulness methods. Her intention is that practicing yoga brings the inner transformation which leads each and everyone towards a more authentic, aware, empowered and loving way of being.

Diana teaches Transformational Yoga.


Vi er altid interesserede i at byde dygtige undervisere velkommen til vores team og udvide vores skema med nye yogaformer. Hvis du gerne vil være en del af Boho Yoga Studio så besøg først Boho Yoga som elev, så du kan få en fornemmelse for stedet og vores shala, og du kan hilse på. Hvis du så stadig ønsker at blive en del af vores team så send en mail til hello@bohoyoga.dk.