Jivamukti Yoga

A path to enlightenment through compassion for all living beings.

Jivamukti Yoga er kendt og elsket for at være “The Wild Child of Yoga” og “Hot, Hip & Holy”, og det er ikke uden grund. Jivamukti Yoga går tilbage til rødderne og baserer sin yogametode på flere 1000 år gamle yogaskrifter og en arvelinje af yogier samtidig med, at yogalærdommen bliver gjort relevant i en nutidig moderne kontekst - på og udenfor yogamåtten.

 
 

Jivamukti Open Class

En Jivamukti Open Class varer 1,5 timer, og er åben for alle niveauer. Der vil blive givet variationer til alle asanas (stillinger), så både begynderen og den øvede yogi vil kunne få noget ud af klassen. I løbet af klassen vil du opleve flere forskellige yogametoder, som tilsammen vil give dig en følelse af en helstøbt og integreret yogapraksis.

 

Jivamukti In Class Private

Hvis du har en følelse af, at ligegyldigt hvor ofte og længe du praktiserer, hvor dedikeret du er til din praksis eller, hvor meget du presser dig selv, så når du aldrig rigtig videre i din praksis, så er en In Class Private (ICP) måske noget for dig.

 

Intuitive moon miniworkshop - 18/5

Bliv guidet igennem en groundende fuldmåne yogapraksis og få redskaberne til at arbejde intuitivt og intentionelt med månens faser i dit liv.